söndag 8 augusti 2010

Utställning Åsarna/Svenstavik

Nu är vi hemma igen efter vår lilla södertripp där vi har hunnit med att hälsa på flertalet vänner och bekanta inklusive lilla Akela med familj! Tänkte berätta mer om det och visa mängder av fina bilder lite senare då detta inlägg ägnas åt helgens utställningar i Åsarna och Svenstavik.

På lördagen i SSPK´s utställning i Åsarna hade vi enbart anmält Charlie och hon skötte sig strålande och lyckades ta hem en 3:e placering med CK och blev sedan Reserv i bästa tik =). Att domaren sedan kom fram och extra berömde den ringträning som Charlie fått var ju extra roligt eftersom det ju visar att vi ju har nytta av vår lydnadsträning eftersom det är det enda hon tränat sen förra utställningen i december 2009!


På söndagen var det dags för SKK´s internationella utställning och där fick Charlie en slät 1:a och kom 4:a. Även idag skötte hon sig utmärkt och vi är så stolta över lilltjejen vår!

Men dagens stjärna i kanten går dock till Milou som glänste till rejält och visade upp sig som aldrig förr och tog hem ett 1:a pris och en 2:a placering bland alla dessa fina Öppen klass tikar!



Att inte träna utställning (stå på bord, trava o.s.v) verkar helt klart vara rätt melodi för våra tjejer!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar