onsdag 11 augusti 2010

Göteborg

Våra sista dagar i Göteborg tillbringade vi med Glenn, Tarja, Josefin, Benjamin och hundarna Gia och Akela. Vår semester fortsatte minst lika bra som den hade börjat och vi ägnade oss åt hundträning, promenader, fotografering, en massa prat samt en mängder av god mat och dryck.


Vi passade på att ta lite bilder på Akela tillsammans med våra tjejer och det syns verkligen att de är släkt! Akela är otroligt lik Milou i ansiktet =).

Josefin med (från vänster) Akela, Milou och Charlie

Akela, Milou och Charlie

Gia, Akela, Milou och Charlie

Akela har blivit riktigt välmusklad och fin och detta beror till stor del på hennes träning på löpband vilket medförde att vi ju var tvungna att testa lite hur Charlie och Milou skulle reagera på den typen av träning.

Först ut var Charlie som alltid försöker göra allt med fart och lite för mycket energi. Men till slut kunde hon sansa sig och travade på riktigt fint. Milou tog det hela med stort lugn och koncentrerade sig verkligen på sin uppgift så efter deras två korta pass började tanken på ett eget löpband att gro hos oss.

Vi hann även med att köra lite agility och Milou förvånade oss genom att ta slalomet på första försöket! Även Charlie och Akela fick testa och gjorde det riktigt bra för att vara rena nybörjare.

På kvällskvisten visade Akela upp sin prinsesstil genom att först gå och lägga sig i sitt krypin och sedan komma ut och gå en sväng runt i huset med filten hängandes på ryggen ifall hon skulle vilja lägga sig ner och vila någon gång på vägen ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar