måndag 9 augusti 2010

Smögen/Göteborg

Tänkte dela upp vår södertripp i flera delar för att det inte ska bli för långa inlägg och vårt första stopp var då Smögen där vi hälsade på Elle och Peter som vi lärde känna på Karibienkryssningen som var en del av vår underbara jorden runt resa.


Vi tillbringade dagarna med att åka båt, promenera på Smögen och Hållö samt inne i Göteborg, fiska och äta Makrill,provsmaka Hummer och färska räkor, äta massor av annat gott, dricka gott, fara runt på sightseeing och bara ha det helt fantastiskt bra!



Charlie blev helt galen när hon upptäckte att det fanns harar på Hållö och det tog en lång stund innan vi kunde få henne att sluta skrika. Har aldrig tidigare sett en sådan jaktinstinkt hos henne så just då var vi otroligt glada över att vi hade henne kopplad!



Milou och Charlie skötte sig otroligt bra och det var en hel del vuxna och barn som fick en massa pussar i ansiktet när de kom fram för att hälsa då vi promenerade längs Smögenbryggan =).



När vi sedan for vidare till Göteborg och så småningom Marstrand fick de testa på att åka färja samt sitta i och utforska en borg.


Charlie den tok-fian passade även på att springa/klättra upp för en lång mycket brant lutande vägg eftersom hon ju sett att husse hade tagit sig dit upp. Hon tog sig nästan hela vägen upp själv men det var med nöd och näppe vissa stunder då hon bara sprang och sprang utan att komma någonstans,men aldrig att den tjejen skulle ge upp utan hon kämpade sig vidare och Anders lyckades få tag i henne precis när hon nästan var längst uppe och var på väg att börja glida nedåt igen! Den lilla hunden bangar verkligen inte för någonting och har aldrig vett att bli rädd ;).



Nu var det sedan tags att styra kosan in till Göteborg igen för att fara och hälsa på Flying Flames Akela med familj. Men det tar vi imorgon =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar