fredag 16 juli 2010

Semester


Det blev en oplanerad bloggpaus eftersom jag och hundarna lite hastigt och lustigt bestämde oss för att följa med Ida och Maria söderut till deras lantställe i söndags. Vi har haft riktigt härliga dagar i den otroliga hettan som har varit där. Det har tyvärr inte blivit så mycket hundträning utan mest bus och solning.

Igår körde vi dock igenom ett litet kortare lydnadspass med min pappa som fick kommendera. Milou blev precis sådär barnslig och okoncentrerad som hon brukar bli när någon kommenderar vilket än en gång bevisar att vi måste hitta fler som kan kommendera åt oss så att vi får mer rutin!

Charlie skötte sig kanon och visade verkligen vilken "matte-hund" hon är och höll all koncentration på mig även fast det var folk som kollade på och 1000-tals knott i luften.

Idag tänkte jag hinna med ett pass ute på brukshundsklubben och kanske kan hitta någon som vi kan träna tandvisning på Charlie med. Har aldrig testat det momentet på henne med någon som är helt okänd så det kan ju vara dags för det nu när det bara är en vecka kvar till lydnadsdebuten! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar