söndag 10 oktober 2010

Toppenhelg för Flying Flames!!

Vår toppenhelg startade redan i fredags då Flying Flames Akela tillsammans med Tarja och Glenn kom upp hela vägen från Göteborg för att ställa ut i Sundsvall på lördagen. Superroligt att ni kom!!

Utställningen skulle nästintill inte kunnat ha gått så mycket bättre!

Anton fick jättefin kritik men mättes tyvärr till 31,5 cm i unghundsklassen idag och tilldelades därmed ett 2:a pris. Men men..han skötte sig iallafall kanon för att tidigare bara ha varit på 1 utställning i hela sitt liv.

Och även fast Josefin´s röst försvann mer och mer för allt vad tiden gick så kunde inget grusa resten av våra toppenresultat!

Aslan visades av Maria (Coldwind´s kennel) och tog då hem vinsten i unghundsklassen med ett HP!!

Atlas ställdes i öppen klass och fick ett 1:a pris och en 4:e placering. Man kan ju fundera över hur ofta "Vart är matte?" används som ståkommando istället för "stå" på utställning men det gick ju vägen det med =).

Vår lilla prinsessa, Charlie, som ju faktiskt heter Flying Flames Angel vilket vi påminns om varje gång vi är på utställning och letar efter henne i kalendern, gick och vann unghundsklassen med jättefin kritik och CK!

Akela kom strax därefter med en 2:a placering och CK och där efter lilla Akira med en 3:e placering! Topp 3 Flying Flames bland tikarna i unghundsklassen =).

Milou vår stjärna som var på absolut bästa humör idag visade upp sig otroligt bra och jag kände mig nästintill överflödig när vi gick runt i ringen då Milou travade ca 1 meter ifrån mig och nästan en halvmeter före och bara showade loss! Detta gav också bra resultat genom att även hon tog hem en 1:a placering och CK!! Där efter placerade hon sig som 4:a i Bästa tikklass.

Aslan, Milou och Charlie

Akela, Charlie och Milou med sina fina CK-rosetter!

Vi ställde även upp i Avelsklass med Milou, Charlie (Angel), Akela, Atlas och Aslan och fick ett HP samt i uppfödarklass med Charlie, Akela, Aslan och Akira och fick även där ett HP med kritiken:

Grupp med bra jämnhet, typlika och uttrycksfulla med bra proportioner, bra pälsar och färger. Bästa grupp.

Anton, Akela, Akira, Angel (Charlie), Aslan
(enbart Atlas som fattas för att A-kullen ska vara komplett).

Vi avslutade dagen och kvällen med att ha en liten valpträff med middag, fotografering och massor utav hundprat! Helt underbar dag som vi kommer att minnas länge!

Akira, Charlie och Milou

Akela

Tack alla för att ni kom och för att ni tar så väl hand om era fina hundar!!

2 kommentarer:

  1. Världens största grattis till er, era valpköpare och alla små parvlar!
    Fick nyss en utförligare beskrivning av Anders om helgen, så häftigt att det gått så bra :)
    Jag bommade ju anmälningstiden med 4 dagar så vi laddar för Wången i november istället.
    Hoppas vi ses snart :)

    SvaraRadera
  2. Grattis! Lyckad helg!! Alltid roligt när man får det man kommit för!

    SvaraRadera