lördag 23 oktober 2010

finväder

Idag har vi varit ute på ännu en långpromenad gick då bort emot Nickebo för att passa på att njuta av det härliga vädret. Det är otroligt fint att gå på vägen bort mot Södra sundet och hundarna fick vara lösa hela vägen så de har sprungit av sig otroligt med energi och fått rejält med träning på tomtgränser, störning av människor samt andra hundar.

Charlie har haft en otrolig vilja att jaga allt vilt och då speciellt fåglar. Så idag när jag fick henne att avsluta jakten varenda gång hon tänkte eller hade påbörjat den så var det ett stort framsteg motför förut då hon stack iväg helt utan att blinka vad man än gjorde för att stoppa henne. Vi har tränat en hel del i koppel bland fåglar men detta var första gången vi fick testa ifall vår träning hade gett resultat även då vi hade henne lös så därför var det ju extra roligt att hon var så duktig!

Vi hittade även en grushög som de fick springa upp och ner i en stund efter pinnar och lite hundgodis.


När vi sedan kom tillbaks till parken här utanför efter ungefär 2 timmars promenad ägnade vi oss åt lite mer bus genom kastande av pinnar och höjdhoppning över husse så nu är det två otroligt trötta hundar som ligger här i soffan och myser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar