tisdag 21 december 2010

Hundmässan

Varje år så tänker vi att vi inte bara ska vara på utställningen utan även kika runt på lite andra saker. Men när man kliver upp före 7, har 4 hundar plus massvis av grejer och med ca 61 anmälda DP´s i samma ring så är man inte så pigg längre. Så även detta år for vi hem direkt efter utställningen men i och för sig så är det ju även billigast så ;).

Själva utställningen gick riktigt bra även ifall det självklart kunde ha gått ännu bättre. Det var roligt att Charlie än en gång fick ett CK samt att hon fick kritiken Excellent Temperament från en domare som klämde och kände igenom precis hela hunden, räknade och kände på alla tänder samt lyfte på hennes tunga. Hon är en klippa vår lilla gladprick!

Milou under tandvisningen


Även de andra skötte sig fint under hela utställningen även fast det tydligt märktes på Akira och Aslan att de inte riktigt har så mycket tävlingsvana.

Flying Flames Aslan



Tyvärr fick vi inga bilder på Akira eller Charlie eftersom vi båda ställde i unghundsklassen.

Milou



När vi väl kom hem och hade lämnat av Maja och Aslan (vilket vi gjorde redan på centrelen) samt Akira här i Härnösand så kändes det nästan lite tomt. Efter att ha levt med 4 hundar i en vecka så märks det tydligt när antalet halveras till endast våra två egna!

1 kommentar:

  1. Kul att du är nöjd med utställningen, jag menar det är ju några mil i bil samt en massa pengar som sätts i rullning så det känns alltid bra när man går nöjd därifrån! Med tanke på att det var en del nollor och tvåor så ska man vara glad att det ändå gick som det gick. Grattis!

    SvaraRadera