måndag 28 juni 2010

Lydnadsträning

Ikväll har vi varit iväg en sväng och tränat lite lydnad med båda tjejerna samt fått en del av det på film. Filmerna ligger bland de andra filmklippen så gå gärna in och kika samt kommentera!

Det var första gången jag tränade Charlie med någon som kommenderar samt att det var första gången hon tränade läggande under gång på gräs. Det är så roligt att kolla in Charlie´s svans under alla moment då den mycket sällan håller sig still =).

Inkallningen gör hon klockrent tills avslutningen där det gärna läggs in ett litet avstamp på matte vilket vi arbetar på att få bort och det har blivit mycket bättre bara på de senaste gångerna vi har tränat.

Milou skötte sig riktigt bra och vi har förbättrat våra inkallningar med ställande rejält motför förra året.

Det är så otroligt roligt att träna med dem eftersom man ser hur roligt de själva tycker att det är samt att det är så fantastiskt lättlärda! Längtar tills nästa tävling som ju blir vår sena årsdebut. Siktar på den 14 Augusti då vi är bortresta alla andra tävlingshelger.

Nu ligger båda tjejerna och sover sött efter att ha både gått en riktigt lång skogspromenad idag samt lydnadsträningen ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar