måndag 14 december 2009

Hektisk helg i Stockholm

Igår kom vi hem från en hektisk men rolig helg i Stockholm. Vi for ju ner redan i fredags för att ha chansen att hinna med lite julshopping samt att vi var och såg på IDOL-finalen i Globen =).

Hundarna har skött sig otroligt bra hela helgen och vi hade turen att bo på hotell med egen parkering längst upp där vi kunde låta våra hundar springa lösa och busa av sig lite.

Det var ju debut på utställning för Atlas, Anton och Akira samt att de ju allihop debuterade i ringen som juniorer då de har hunnit bli 10 månader gamla.

Aslan fick tyvärr en 2:a för sina fladdriga öron och Atlas som är lika hög som Anton mättes till 34,5 cm och fick en 0:a medans Anton bara mättes till 31,0 cm och fick en 2:a för att domaren tyckte att han behövde utvecklas lite mer. Men men...så kan det vara ibland. Fullständig kritik går att läsa på deras personliga resultatsidor.

Vi är i helhet nöjda med dagen även om vi såklart hade hoppats på iallafall någon konkurrensplacering =). Roligt var det iallafall att flera av dem fick beröm för sitt temperament inklusive Milou!

Milou deltog förresten i Geordani´s uppfödargrupp och de lyckades ta hem en 1:a med HP och mycket bra kritik. Även vi deltog med en uppfödargrupp bestående av Atlas, Anton, Charlie och Akira och fick en 1:a.

Här är det Charlie som får visa upp sitt fina bett för domaren An Maeland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar