söndag 2 augusti 2009

Utställning

Denna helg har vi tillbringat i Jämtlands län med att ställa ut hundarna i dagarna två.

Charlie och Aslan gjorde debut i utställningsringen i lördags, och de gjorde det med bravur! Båda två skötte sig alldeles utmärkt och det var med glädje inombords som jag läste orden "Trevligt temperament" på deras kritik-lappar. Det stämmer verkligen, båda är supertevliga och mysiga att hålla på med. Charlie´s svans gick i ett och hon ville otroligt gärna passa på att pussa även lite på domaren ;).

Deras kritik och lite fler bilder hittar ni på deras personliga sidor.

Aslan på bordet

Charlie på bordet

Efter några timmars väntan var det även Milou´s tur att entra ringen och detta som debutant i Öppen klass. Milou passade på att vara i höglöp denna helg så jag är riktigt stolt över hur bra hon skötte sig. Domaren var iallafall otroligt hård och 7 av 12 åkte ut med 2:or eller 3:or. Milou kammade hem en 1:a och hamnade på reservplats i konkurrensen.

Söndagens utställning gick inte riktigt lika bra, denna domare dömde ut mängder av hundar och Milou föll inte henne helt och fullt i smaken så hon fick en 2:a. Milou tyckte nog det var ganska så skönt att inte behöva ställas i någon konkurrens för hennes fokus låg på lite annat håll för dagen då hon mest försökte ragga på snygga dp-pojkar ;).

Milou i ringen

Milou på bordet

Nu är vi hemma igen och båda tjejerna är otroligt trötta och vill nog bli nerbäddade som på bilden nedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar